Kære kunde

Welcom Hosting og datterselskabet Valeo har fået ny hovedejer. Fremadrettet vil kunder og aktiviteter blive slået sammen til et selskab med navnet Valeo Digital.

Hosting aktiviteterne vil fremadrettet være samlet under brandet Valeo Hosting. Se yderligere herom på valeohosting.dk, hvor du kan læse om vores hosting produkter, bestille produkter og tilgå support og kundecenter på samme måde som hidtil.

Du behøver ikke at foretage dig noget yderligere i forbindelse med ændringerne - alle dine produkter og ydelser vil fortsætte som hidtil.

Det primære formål med Valeo Digital bliver at gøre det nemt og simpelt for mindre virksomheder at få den fulde værdi af de muligheder digitalisering medfører.

Vore nye ejerkreds, med Trifina Holding som hovedaktionær, vil medføre et tæt samarbejde med en række nye søsterselskaber og det vil for dig som kunde betyde adgang til en bred portefølje af produkter, ydelser og kompetencer indenfor IT og digitalisering. Disse vil vi informerer dig nærmere om i den nærmeste fremtid.

Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Læs om Trifina og vores søsterselskaber via disse links:
Trifina
AdeoDC
AdeoOS
Waimea
 
Mvh
Valeo Digital Aps

« Tilbage
« Tilbage