For at administrere DNS for dit domæne skal du gøre følgende:

Log ind på https://portal.onwelcom.dk med det brugernavn og kodeord du har fået udleveret.

Når du er logget ind klikker du på Domains -> Domæne navn -> Edit DNS zone records.

Vælg det domæne du ønsker at redigere og klik på Zone Editor.

Husk:

A records peger på en IP adresse

CNAME records peger på et hostnavn.

MX records peger på et mailserver hostnavn.

Husk ALTID at trykke på Save & Reload når du har lavet en ændring.