Jeg kan ikke sende email

Når du skal sende mail skal du benytte en såkaldt SMTP server.

Den bliver som oftest stillet til rådighed af din udbyder, men nogle udbydere har valgt at lukke denne tjeneste, og samtidigt spærre for port 25, således at man ikke umiddelbart kan benytte en anden SMTP server.

Dette sker for at forhindre at computere hjemme hos folk bliver benyttet til udsendelse af SPAM.

For at servicere vores kunder bedst muligt har vi gjort det muligt at benytte vores SMTP server på en alternativ port - nemlig 2525, samt ved at bruge godkendelse.

Det betyder at du kan sætte dit mailprogram op til at bruge samme server til udgående SMTP som den indgående. Dog skal du under avancerede indstillinger i dit mailprogram huske at ændre porten til port 2525, samt aktivere godkendelse med brugernavn og password. Dette er det samme som du bruger til din indgående postserver.