Hvis du ikke  modtager mail udefra kan der være flere årsager.

Welcom vedligeholder et spamfilter som fjerner email fra mailservere som ikke lever op til de basale retningslinier der findes for konfiguration af disse.

Afsendere vil få en mailretur, hvor vi afviser denne.

Vi oplever også at folk overser, eller misforstår hele systemet omkring domænenavne, hvem der opkræver for at domænet bliver holdt aktivt osv.

Derfor er det altid en god ide at sikre sig at domænet er aktivt.

Har du et .dk domæne, så skal du besøge http://www.dk-hostmaster.dk og søge på domæne. Står det som deaktiveret vil hverken mail eller web fungere.

Har du et .com, .net eller lign., så skal du bruge vores domænechecker. Vælg whois på dit domæne og kontrollere expiredate. Er den overskredet er domænet deaktiveret.